Puoleen vuoteen ei ole tullut päiviteltyä, eipä tosin mitään erikoista ole tapahtunutkaan.

Unna on saanut olla "kotikoira" eikä olla harrasteltu mitään kodin ulkopuolella. Nyt voisi ehkä löytyä koiralta motivaatiota, mutta ei yksinkertaisesti ole aikaa! Tai ei se itse treenit mitään, mutta koska lähellä ei ole paikkaa/seuraa/ryhmää/mitä tahansa, jossa harrastaa, menee matkoihin ihan älyttömästi aikaa!

Eli toistaiseksi ei harrasteta mitään, mutta pitää viimeistään kesällä kattoa joku lyhyt kurssi, niin saa neiti vähän lisää tekemistä, kun oma pää tuntuu ihan tyhjältä. Onneksi tuo otus ei tunnu asiasta kärsivän, vaan on ihan tyytyväisenä mukana perheen touhuissa :)

Joulu oli ja meni. Unna sai enemmän lahjoja kuin minä :D Pari pakettia haki kuusen alta ja avasi yhdessä Topin kanssa. Lisäksi Unna on tajunnut, että kuusen alla ollessa saa olla täysin rauhassa ja kun vilauttaakin kynsisaksia niin menee sinne alle. Kyllä siltä kynnet saa leikattua, mutta toinen on niin söppänä :D

Itse ei käyty tänä vuonna ampumassa raketteja (nojaa eipä ole kyllä moneen vuoteen tullut sitä harrastettua). Unna ei tykkää raketeista, mutta vahti kyllä keittiötä. Muuten oli hiljaa, paitsi jos tuli todella kova pamaus, jolloin haukahti pari kertaa ja jatkoi touhujaan eli kerjäämistä. Onneksi ei ole mikään hysteerinen tapaus rakettien suhteen, ettei tarvitse rauhoittavia tai paeta pois kaupungista :)

Nyt onkin sitten uusi vuosi, 2011. Katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan, mutta ainakin pitäisi Unnan käydä silmiään näyttämässä, kun edellisestä silmätarkastuksesta on jo yli 2-vuotta.