Eilinen päivä lepäilty ja tänään mentiin illalla sitten viimeisiin tokotreeneihin. Illalla oli onneksi jo vilpoisempaa ja treenipaikka on varjoisa, joten Unnakin jaksoi kunnolla :)

Oltiin taas edellisen tunnin häirikkökoirana pujottelemassa koirakoiden välissä, Unna oli hienosti ja otti kivasti kontaktia :)

Tänään Tiina piti meille päätöskerran "tokokokeen". Paikalla oli meidän lisäksi vain toinen koira ja lisähäiriökoirana oli Tiinan Wini. Tehtiin kaikki alokasluokan liikkeet ja Tiina kommentoi millaisia pisteitä itse antaisi, mikä meni hyvin, mikä huonosti jne.

luoksepäästävyys 8 (Unna nousi vastaan Tiinan ollessa metrin päässä, oli kuitenkin ystävällinen ja suht rauhallinen)
paikalla makaaminen 0 (Toisen koiran noustua Unna päätti että riittää ja nousi myös, jäi seisomaan. Korjattuani maahan takaisin nousi uudelleen ja lähti kävelemään)
seuraaminen kytkettynä 7 (Seuraaminen tosi hienoa! Unna oli kuin toinen koira <3 Vähennykset tulivat kun aluksi istui liian edessä, keskimmäisestä istumisesta liikkeelle lähdettäessä en sanonut kunnolla käskyä ja Unna jäi istumaan, takaisin kääntymisessä haahuili)
seuraaminen taluttimetta 9 (Mahtava koira <3 Mietin eka, että päästänkö ollenkaan vapaaksi kun oli niin paljon häiriötä (mm. pesiksen pelaajat), onneksi päästin, seuraaminen todella hienoa :) Yhden käännöksen kohdalla oli vähän jäljessä ja loppuasennossa jälleen haahuili, muuten tosi hyvä ja itekin löysin oikean rytmin)
liikkeestä maahanmeno 0 (Unna jäi seisomaan ja jouduin palaamaan korjaamaan, Unna tuijotteli muutenkin muualle eikä keskittynyt...)
luoksetulo 9 (Laukkasi, mutta ei tullut ihan loppuun saakka vaan jäi mun selän taakse tuijottamaan pesiskentälle päin ennen kuin tuli. Tehtiin vielä toinen kerta ja nyt Unna teki täydellisesti, mutta ite astuin sivulle päin - huomaamattani :s pitää keskittyä enemmän omiin jalkoihin ...)
liikkeestä seisominen (Ennen seisomista laahasi perässä, jäi kuitenkin hienosti seisomaan ja jaksoi odottaa. Toisella kerralla ite kävelin reippaammin ja Unna kulki paremmin mukana ja jäi taas hienosti :))
vapaahyppy (Ensimmäisellä kerralla jäi etsimään makupaloja esteen edestä, toisella kerralla tosi hieno, paitsi pyytäessäni sivulle istumista Unski kumarsi 8))
kokonaisvaikutus (seuraaminen parantunut huimasti! Osa liikkeistä alkaa olla ihan kisavalmiita, joitakin pitää vielä treenailla toimiviksi häiriön allakin. Unna oli aika iloisen oloinen tänään :))

Loppuun otettiin vielä yksi 3min paikalla olo. Unna pysyi muuten kivasti, mutta kävi kerran moikkaamassa keskellä olevaa Winiä... Välillä Unna tuntui olevan hieman omissa maailmoissa, mutta taukoja pitämällä ja nami + lelupalkalla ihan kiva :) Oikein hyvä fiilis jäi, on tuntunut aika toivottomalta, mutta nyt huomasi, että alkaa jo sujua :) Unna siis osaa kaikki liikkeet, mutta se motivaatio ...

Jäätiin vielä Rally-tunnille, jossa tehtiin viime sunnuntain kisarataa. Palkkailin paljon ja Unna oli tosi kiva :) Kuulemma eteen istumiset on tosi täpäköitä :DDDD

Nyt on sitten kesätauko, tuskin tulee kovasti treenailtua... :p mut Hieno Unskipunski <3