Eilen käytiin ihastelemassa islanninlammaskoirapentuja, peku paheni :DD <3

Tänään Rally-Tokokisat :) todella kuuma ja aurinko paistoi - nyt on kunnon rusketusrajat. Unna otti kontaktia tooosi hyvin radan ulkopuolella mutta radalle mentäessä pää meni maahan eikä mikään kiinnostanu - vihelsin, taputtelin käsiä, jne. 8D Selvittiin rata kuitenkin loppuun saakka, mikä itsessään oli ihme.

Unna on koko viikon tarjonnut koko ajan maahanmenoa - tänään se ei sitten sujunutkaan vaan Unna otti todella paljon häiriötä ja tuijotteli kentä ulkopuolelle. Tuomari oli tanskalainen Pia, joka sanoi kahden liikkeen olleen todella hyvät: "koira istuu paikoillaan ja ohjaaja kiertää koiran ympäri" sekä "koira istuu eteen ja tulee siitä ohjaajan takakautta sivulle". Hylätty suoritus kuitenkin, sillä pisteet jäivät alle 70:n, joka tarvitaan hyväksyttyyn suoritukseen sekä kontakti oli tooodella puuttellinen.

Vein Unnan autoon odottelemaan, auto oli varjossa eikä siellä ollut niin kuuma. Alokasluokan loppupuolella (24 osallistujaa, meidän vuoro 7.) kävin kävelemässä vähän Unnan kanssa ja päästin hetkeksi koirapuistoon leikkimään. Unna leikki nätisti ja ihme kyllä jaksoi juosta :o

Kiva koira kuitenki ja käyttäytyi nätisti odotellessa vuoroaan <3