Tänään oli tokotreenit. Neljä koirakkoa :) Katsekontaktin vahvistusta, seuraamista ja pyörittelyä. Perusasentoa ja perusasennosta maahanmenoa. Lisäksi paikkamakuuharjoituksia (hieno uppis <3), luoksetuloa ja luoksepäästävyyttä.

Seuraamisessa Unna joko haahuilee tai edistää. Perusasento ihan jees, välillä tuli väljästi. Perusasennosta maahanmenot tehtiin melko lähekkäin toisia, Unna rupes käyttämään ääntä kun ei namia tullut niin nopeasti kun olisi halunnut...

Paikkamakuu tosi jees, kävelin ympäriinsä Unnan edessä, sivulla ja takana ja jaksoi hienosti. Hepat meni ohi ja Unna oli sitä mieltä ettei koskaan oo tallilla käynyt -.- no ei se kyllä ole pitkään aikaan käynytkään, käviköhän viimeksi viime kesänä kerran... hmm.

Luoksetulot kivoja, tuli innokkaasti, muttei jaksanut odotella lupaa tulla :D tosin parempi niin päin kuin että olisi haluton... Luoksepäästävyydessä oli tosi innokas, palkkasin katsekontaktista muhun ja Tiina pystyi jo kumartumaan Unnan edessä metrin päässä, mut pitää treenailla paljon ettei Unna olisi liian innokkaana antamassa pusuja :DDDDD

Kaikenkaikkiaan ihan kiva koira, kunhan sai nenun ylös maasta :)

Ja tän vuoden eka punkki löytyi Unnan naamasta kävelemästä ! :x onneks ei ollu viel kiinnittyny niin sai helposti napattua pois.