Tänään taas agility ja Unnalla oli kivaa :) Tosin se on nyt keksinyt ruveta komentamaan mua haukulla eli oon varmaan viime kerroilla vahingossa palkannut väärään aikaan. -.-'

Mentiin taas melko lyhyt alkuverkka, keinua vahvistettiin. Unna hyppäs pari kertaa kontaktipinnan yli/ei pysähtynyt käskystä, vaikka kosketti sitä, eli nyt taas treenataan sitä enempi. Alotettiin rata, johon taas ekalla kerralla ainoastaan valsseja ja toisella kerralla ei valsseja. Takaaleikkaus ei sujunut kunnolla vaan neiti kääntyi -> oma moka, liian aikainen hetki.

Keinussa tuli takapakkia -> Unna ryntäs ekalla radalla sille turhan kovaa -> pamahti alas kovaan ääneen. Sen jälkeen neiti hieman varoi sitä, mutta loppuun mentiin pari kertaa namittaen koko ajan ja antaen keinun pamahtaa kunnolla ja sujui ok. Aiemmin siis keinu ollut ok radalla(kin) vaikka mitä olisi tapahtunut ja ekaa kertaa keinua mentäessä viime syksynä Unna meni kuin vanha konkari sen, joten kattoo nyt miten ensi viikolla reagoi. Ei kuitenkaan onneksi yhdistänyt säikähdystä puomiin vaan meni sen ihan normaalisti. Nyt sitten vahvistetaan positiivisuutta kovia ääniä kohtaan.

Yleisesti ottaen radat olivat kivoja; Unna pysyi mukana koko ajan eikä haahuillut omiaan. Pari kertaa kielsi renkaan, sitä ei ollut pitkään aikaan niin oli nii-in uusi este pari viikkoa sit -.- ja kepit hieman jumitti. Tiina ehdotteli epiksiin osallistumista, ehkä me uskallaudutaan mukaan kun on muitakin ryhmäläisiä tulossa :) Ja tallilla Reetta muistutteli viime la koulukisoista ("kisatkisatkisat! jooko, kisoihin?"), että toukokuussa luultavasti Larppa-ponnyllä niihin sitten korjaamaan viime kisojen virheet :)

Niinja, Unna onnistui kerjäämään jotain kanansydäntä Tepon omistajalta... :D Ja illalla ei voinut lähteä kunnon lenkille (komensi ja yritti pysähdella), kun joku olisi voinut vaikka syödä Unnan puurokattilan, ahne possu!

Ja tämänkertainen rata:

1239354205_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyvää yötä ja mukavaa pääsiäistä!