Ei oo hetkeen tullut kirjoiteltua, mutta nyt lyhyesti kuulumisia: 

19.09.2009 Rally-Toko -kisat. Alokasluokassa käytiin nuuskuttelemassa maata ja poseeraamassa kameralle ... Kuitenkin pisteitä suunnilleen saman verran kuin kesäkuun kisoista, vaikka meni paaljoon huonommin. Tuomarina Tiina (:

06.10.2009 Päästiin aloittamaan rally-treenit Konalassa. Ollaan nyt kisaavien ryhmässä ja pääasiassa avoimen luokan kylttejä radat täynnä. Unna meni tosi kivasti ja oli paljon rauhallisempi kuin esim. keväällä. Malttoi kuunnella ja suorittaa suht rauhassa, tosin silloin tällöin on sitä mieltä, että mä oon liian hidas > tarjoaa itse liikkeitä :p

11.10.2009 Unnalta otettiin verta Saksaan lähetettäväksi prcd-PRA -geenitestiä varten. PRA on siis perinnöllinen silmäsairaus, jota lapinkoirilla esiintyy. Unnan tulos voi olla joko täysin terve (A) tai kantaja (B), koska isä on terve (A) eli Unna ei voi olla sairas (C).

20.10.2009 Mentiin pikku-kisa, Tiina tuomaroi. Unna oli tosi jees ja kontakti kiva :) Käytösruutu ei onnistunut, tarkoituksena oli, että koira istuu 2min ohjaajan edessä > Unna tarjosi maahanmenoa minuutin jälkeen. Ei ole vähään aikaan tullut otettua paikallaoloa istuen, vaan yleensä makuulla... Treeniätreeniä.