Tänään on ollut kiva päivä, mut raapustelen tänne huomenna :)

Edit:

Eli siis mulla oli tän jakson vika koe, bilsa, ei mennyt kovin hyvin mutta mitäpä siitä. Silja toi mulle kirjoja ens vuotta varten, oli kiva nähä, kun en oo aiemmin tunnistanu! 8D

Kotona Unnan kanssa ulos auringonpaisteessa. Illalla oli vielä agilitytreenit, jotka meni tosi kivasti! :) Mentiin rataa, johon ensimmäisellä kerralla piti tehdä vähintään kaksi valssia (eikä saanut tehdä muuta kuin valsseja -> 40punnerrusta :--D) ja toisella kerralla ei saanut tehdä yhtään valsseja vaan piti keksiä jotakin muuta. Unna oli sopivan innostunut, ei haahuillut tutkimassa omiaan, vaan suoritti esteet hienosti ja ei ollut mitään tietoakaan edellisten kertojen 25-30cm korkeiden hyppyjen kielloista. Renkaan kielsi molemmilla radoilla kerran, mutta verrattuna viime kertaan (jolloin ei meinannut hypätä millään) niin hyppäs hyvin kunhan näytin merkin riittävän ajoissa, eli mun mokia niinkuin yleensäkin :DD Kepitkin ihan kivat, ei tosin mee niitä vielä itsenäisesti, mutta alkaa motivaatiota taas löytymään.

Unna antoi leikata takaa hyvin ja annoin radalla ainoastaan renkaan jälkeen ja lopussa palkan. Ehkä sitä sittenkin uskaltaa lähteä ton kanssa epiksiin tän vuoden puolella... :)

Ja rata:

1238785896_img-d41d8cd98f00b204e9800998e