Tänään taas tokoiltiin - tai ainakin yritettiin ;). Vuorossa estehyppy, Unna oli tosi hieno pikkuneiti <3

Aluksi vähän epäröi, että saako hypätä, kun agilityssä on aina käytetty käsimerkkiä. Kahden ensimmäisen hypyn aikana osoitin hieman etusormella esteelle päin, mutta sen jälkeen riitti suullinen käsky. Unna kääntyi mua kohti tosi hienosti, meinasi tosin aluksi tulla takaisin, mutta pysähtyi käskystä seisomaan hienosti :) Ja jaksoi seistä kun kiersin viereen. Tosin perusasentoa pyytäessä Unna päätti mennä maahan parilla kerralla :D

Tänään meni taas hevonen ohi, Unna tuijotti mutta pysyi hiljaa :) Pentunahan Unna oli mun mukana silloin tällöin tallilla ja siellä oli aina vähän jännittävää, mut Kepan seurassa Unna puuhaili tallikoirana jos mulla oli heppa ratsastettavana. Viime kesänä oli viimeks mukana tallilla, kun käytiin Kepan kanssa hoitamassa Donna. Toinen talutti hevosta ja toinen koiraa kun käytiin tekemässä maastolenkki. Viimeksi hevosia nähdessään oli kuin ei olisi niitä koskaan nähnyt tai koskettanut, mutta tänään alkoi taas rentoutua :)

Liikkeestä seisomaan jättämistä treenattiin myös, sujui hyvin, mutta Unna rupes väsymään nopeasti. Alkuun rupes hipsimään pysähdyksestä, mutta eri palkkauskeinoija kokeilemalla rupes pysähtymään kivasti. Nyt pitäis vaan ite luottaa Unnaan enempi, etten kattois alaspäin ja käyttäis aivan turhia käsimerkkejä.