Ihana sade, mutta päätettiin kuitenkin lähteä Unnan kanssa treenailemaan. Kotoa lähtiessä ei kauheasti satanut, pientä tihkua, mutta 10min bussimatkan jälkeen satoi kaatamalla. Unna oli ihan uitettu ennen treenien alkua.

Edellisen ryhmän tunnille oli tullut paikalle vain yksi ja meidän tunnilla oltiin Unnan kanssa ainoa koirakko ;) Kierrätystä keilojen (joita Unna olisi mielummin kaatanut ja ottanut suuhun..) ja ämpäreiden ymparillä, sekä valssiharjoituksia. Taas pöydälle lähetystä, esteiden takaahakemista yms erilaisia variaatioita :)

Unna oli ihan kiva silloin kun jaksoi keskittyä ;) Lihapulla auttoi huomattavasti! Tiinan auton alla oli tennispallo ja sitä yritti saada samaten puskat kiinnosti kun ei ole ennen ollut vapaana tuolla (pitkä liina ollut perässä)... Toimi melko pienin avuin, kunhan piti riittävästi taukoja :) Tuli juteltua aika paljon, kun annoin Unnan levätä välissä. Kokeilin myös eri palkkaustyylejä taas. Lopeteltiin 40 minuutin jälkeen, kun Unna väsyi ja ei sateessa erityisen hauskaa ollut :DDD

Unna osaa vaikka mitä, mutta motivaatio on vieläkin ongelma. Tuli pohdittua taas tätä asiaa :D

Ja laitoin yks päivä pihalle kolmen esteen jumppasarjan. Esteet 10-15cm ristikoita ja esteiden takana namikuppi. Unna meni ihan innoissaan, aluksi melko pitkillä väleillä hyppäsi ekan kunnolla ja seuraavan välin "pituutena". Kun rauhottui rupesi menemään kunnolla ja pystyi välejä säätelemään. Hieno neiti <3 Mentiin innarisarja muutaman kerran ja sit Unna sai riehua :) Eipä oo päässyt juurikaan agilityä harrastamaan kunnolla ja ainakin syksy pidetään treenitaukoa, kattoo sit mitä tekee sen jälkeen.