Tänään tuntuu ettei mikään suju.

Agilityssä Unski oli tosi stressaantunut (neljän viikon tauko ollu...) ja vast ihan viimeiset 15min alko rentoutuu ja sujuu. Rata ei mennyt hyvin -> pysähteli esteiden (30cm) eteen, joten pitää nyt seurailla ja kattoo, ettei selässä oo mitään... Puomi, keinu, pussi ja putki jees. Aina ennen siis hypännyt ilmavaralla innokaasti. Kotona ihan normaali, eikä tuntunut aristelevan. (Tosin tänään jätin radalla namipalkkauksen ja Tiina epäili, että Unna on mielestään ansainnut saada palkan joka esteen jälkeen :D -> pitää nyt taas ruveta radalla palkkailee useemmin, et jos vauhti palais.)

Plussaa on, että neiti on ruvennut käyttäytymään lenkeillä tosi hienosti, ottaa kontaktia eikä välitä toisista koirista.

Kaiken lisäksi oon ollut ite viimeiset pari kuukautta puolikipeenä -.- pari viikkoo sit kefexin-kuuri ja viikko poissa koulusta -> sen jälkeen viikko terveenä ja nyt taas kipeenä, huoh.

Ja mitäs vielä... ainiin pitäis kirjoittaa tiistaiks enkussa kirjaesitelmä (kirjakin lukematta) ja kaks informal/formal sähköpostiviestii... Ja hissan essee -.- angst.