Tarkoitus oli alunperin jättää treenit kokonaan väliin, sen jälkeen oli tarkoitus pitää tosi kevyet treenit, lopputulos olikin suht haastavat treenit ja Unna joutui käyttämään päätä tajutakseen mitä haluttiin. :)

Ämpärien kierrätystä "anna se nami jooko mä hypin näin anna nyt jooooo", vajaan 10cm esteillä kierrätystä ja lisäksi harjoteltii temppua. Tempun tarkoituksena on saada koira seisomaan takajaloillaan tasapainolaudan päällä, kehittää tasapainoa, josta on hyötyä mm. agilityssä keinulla.

Alotettiin tempun opettaminen siten, että Unnan piti seistä takajalat matonpalasella, sujui nopeasti. Siirryttiin sitten sinisen korkeamman minkälie laudan tms päälle seisomaan. Unna tuntu tajuavan, että takajalat siihen jotenkin liittyy ja lopuks rupes nousemaan molemmat takajalatkin samaan aikaan. Vielä ei kiikkuvaan lautaan edetty, treenaillaan 'kotiläksyä' kesä nyt ja katotaan joskus jos sujuisi :)

Tuli myös huomattua, että Unna on kestävä. Ja tarkoitan nimenomaan henkisesti, Unski jaksaa toistoja ja tehdä pitkään vaikkei pitäisi kuin pieniä taukoja. Nyt käytiin tempun opettamisen välillä tekemässä helppoja juttuja, kuten kierrätystä ja hyppyjä. Heti tuntui eri koiralta kun oli vähän aikaan vaatinut kunnon keskittymistä, löytyi virtaa ja innostusta helpommilla tehtävillä :D

Ja ihan vierestä meni iiiiiso lintu, joku haukka tms, pikkulintujen kera o.O

 

Anteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet ja tekstin sekavuus, Öitä.

ainiin PIHLIS Tiina käski sunki opettaa ton tempun Mollylle :DDDDDDDDDDDD

Ja p.s Unnan nenu liikkuu kuulemma hassusti / hauskasti :oooo 8D Tiina sano et sen vois opettaa ihan tempuks, täytyy kattoa jos jossain vaiheessa jaksais 8) Huomenna Nuuksioon tsau.