Kävin päästämässä Unnan riekkumaan metsään 45 minuutiksi, kun ite ei pysty kauheesti juoksemaan (rupee pöyrryttää, ahh ku rakastan näitä sairauksia -.-') ja Unna kuitenkin nauttii siitä, että saa juosta (melkein) minne haluaa ja määrätä oman vauhtinsa. Mentiin sit samalla äitiä ja Topia vastaan, kun tuli hiihtämästä.

Mentiin kotoa asti ilman remmiä ja luoksetulot toimi taas :) Yhden kutsun jälkeen ei korvat toiminut -> tuli myöhemmin luokse -> karkotus -> tuli heti sen jälkeen nopeasti kutsusta ja pysy lähempänä. Otin tytön kiinni vasta kun lähettiin pururadalle päin, kun kuului ihmisten ja koiran melua 25m päästä kallion takaa eikä viittiny ottaa riskiä, että Unna painuu sinne ilman korvia :D

Kolmen viikon päästä on Mäntsälän näyttely, Topi esittää todennäköisesti Unnan ja pitäis yrittää joku päivä vähän neuvoo Topille Unnan esittämistä. Onhan ne pari kertaa mätsärissä ollut ja Unna esiintyy yleensä Topin kaa paremmin kun mun kaa 8D mut jotain vinkkejä mm. seisottamiseen. Ja kohta tulee rauhallista, kun Eetu & Topi lähtee Lappiin ja pois kotoa 9 päiväksi.