Oltiin taas tokoilemassa, ennen aloitusta toimittiin edellisen perustottis-ryhmän häiriökoirana, Unna otti hienosti kontaktia muhun vaikka kierrettiin toisten koirien ympäri. Unnalle sopii selkeesti paremmin jos ite kävelen reippaasti, jos kävelen hitaasti niin neiti rupeaa keskittymään kaikkeen muuhun.

Luoksetulot toimi taas hienosti, luoksepäästävyydessä Unna on vieläkin liian innokas... Naksulla palkatessa nousi herkemmin Tiinaa vastaan, mutta kuin kehuin suullisesti niin pysyi paremmin. Verrattuna eiliseen niin paljon parempi.

Seuraaminen alkaa sujua taas paremmin :) Unna tuntuu aina hetkittäin tajuavan "ainiin tässä piti katsoakin", ihan höpsö :D Käännökset sujui suht ok. Otti hieman häiriötä pomppivasta treenikaverista ja hevosille piti taas kerran haukahtaa.

Paikkamakuu sujui paremmin kuin eilen, mutta ei läheskään niin hyvin kuin viime viikolla. 3min liikuskelu ja 1min selkä koiraan. Liikkeestä seisominen ja maahanmeno eivät puolestaan sujuneet yhtään, Unna oli ihan omissa maailmoissa (tosin rupes tulee jo seuraavan ryhmän koirakoita paikalle, ehkä otti siitä häiriötä)...

Pienen tauon jälkeen mentiin Unnan kanssa vielä seuraavan ryhmän rally-toko -rataa. Palkkasin paljon ja Unna oli tosi hieno!

Eteenistuminen ei oikein sujunut alkuun, Uppe meinasi tulla koko ajan sivulle. Kontakti tosi kiva ja Tiina sai muistutella mulle, että rallyssä saa käyttää käsimerkkejä ja puhua paljon, oon treenannut liikaa TOKOa, jossa ei saa käyttää käsimerkkejä tai puhua ylimääräistä... Unna toimi yllättävän hyvin pelkällä yhellä suullisella käskyllä ja toisin kuin edellisellä tunnilla, liikkeestä maahanmeno oli superhieno!

Unna jaksoi yllättävän hyvin, ottaen huomioon, että ennen ja jälkeen treenien oli ~10min bussimatkat ja odottelua. Huomasi kyllä, että rally on enempi Unnan laji, selkeesti tykkäs ja nautti siitä :) Nyt sitten rentoudutaan pari päivää ennen viikonlopun Rally-Tokon nuortenleiriä :)

1245875252_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245875209_img-d41d8cd98f00b204e9800998e