Tänään oman ryhmän agilitytreenit :) Alkuun vahvistettiin keinua, Uppis rupes menemään sitä jo ilosempana häntä heiluen, mutta keinahduskohta vielä hieman jännitti. Onneksi on ahne koira ja namien avulla sujui hienosti :--)

Melko samanlaista rataa kuin tiistaina, kepit eri kohdassa ja yksi hyppy enemmän, muuten sama. Syöksyi innokkaasti ensimmäisen hypyn jälkeen keinulle - ehkä me selvitään keinupelosta nopeaan, toivottavasti. Tänään pussi ei ollut kiva, olisi halunnut tulla mun perässä ohi eli ei irronnut mitenkään kehuttavasti. Renkaalle pari kieltoa - taas. Loppuun treenailtiin sitä naksuttimen avulla ja ei kieltänyt kertaakaan eli ei ehkä ole aiemmin tajunnut, että nami tulee läpi hyppäämisestä eikä esteen kiertämisestä...

Putki jees ja puomilla hieno, erityisesti kontaktit toimii tällä hetkellä :) Kuten ollaan useasti kuultu; Unna kyllä osaa kaikki, eri asia onkin kiinnostaako sitä ;)

Tiina muistutteli taas möllikisoista - ne olis jo ens viikon pe, apua... Onneksi siellä ei kuitenkaan ole keinua, keppejä, rengasta eikä pussia, joten voitais ehkä uskaltautua kattomaan mitä Unna sanoo.