Eipä ole taaskaan tullut päivitettyä, mutta ei ole mitään erikoista tapahtunut :)

Unna on tykännyt kun lunta on paljon ja pakkasta ollut! Energiaa riittää riehumiseen ulkona :) Muu perhe oli viikon Ylläksellä, mutta tänä vuonna jäätiin Unnan kanssa mummolaan. Unnahan on siellä ollut kaksi kertaa. Itse en halunnut lähteä, eikä noi sitten viittiny ottaa Unnaa mukaan, kun minä olen pääasiassa sen kanssa hiihtänyt (lue: seisonut suksilla, kun Uu vetää) ja kun kerta täälläkin oli lunta ihan riittävästi ;)

Mummolan hemmotteluloman (olin tallilla muutamana päivänä ja tullessani takaisin: "no se niin söpösti katsoi, kai silläkin on nälkä, niin annoin ihan vähän...") seurauksena Uu on pläski, lihonut ihan selkeästi :DD jopa äiti, joka yleensä kommentoi mun valituksiin Unnan liikasyöttämisestä "se on niiiin laiha, ei nyt vähän haittaa", sanoi että se on lihavampi kuin ennen :'D

Unna on aiemmin painanut 15,5kg ja ollut ihan sopivan kokoinen, tosin lihonut aina helposti, mutta nyt varmaan on melkein kilo tullut lisää. Pitää nyt lenkkeillä kunnolla ja tarkkailla ettei syö ylimääräistä, niin eiköhän taas pian ole normaalissa kunnossa :)

Eilen käytiin pitkästä aikaa Kepan kanssa lenkillä. Loskakeli ja käytiin metsässä. Unna juoksenteli vapaana, tuli jostakin syystä ihan pentuajat mieleen :D Unski oli tosi nätisti ja huolehti itse tarkkaan että pysyi sopivan lähellä :) Oltiin ulkona reilu puoltoista tuntia, kun lenkin jälkeen seisoskeltiin vielä juttelemassa ja Unna kiipeili lumikinoksissa :D

Topi ei enää ole järin innostunut Unnan esittämisestä näyttelyissä (tai sit vaa esittää ettei kiinnosta :DD), mutta kuitenkin sovittiin, että Topi esittää seuraavassa näyttelyssä vielä - sitten jos joskus sinne päästään :D Kehässä ei ole tullut käytyä melkein vuoteen ja avo-luokassakaan ei olla vielä kertaakaan käyty.

Tällä hetkellä ei harrasteta varsinaisesti mitään, treenaillaan kotona pieniä juttuja ja kuljeskellaan metsässä, mutta varsinaiset harjoitukset ollaan jätetty tauolle. Kesällä sit mahdollisesti taas aktiivisemmin :)